Timp de preparare: 45 min
Ingrediente:
  • 2 banane, mărunțite;
  • 3 linguri unt de cocos, topit;
  • 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu;
  • 1/4 linguriță de sare;
  • 1/4 cana de faină de orez;
  • 2 linguri de fulgi de cocos;
  • 2 linguri de migdale mărunțite sau făină de migdale;

Preparare:

PAS 1: Se preîncălzește cuptorul la 170-180 grade Celsius.

PAS 2: Se amestecă cele 2 banane cu uleiul de cocos, bicarbonatul și sarea într-un bol;

PAS 3: Se adaugă și făina și se amestecă.

PAS 4: La final se adaugă fulgii de cocos și migdalele.

PAS 5: Se dau cuptor pentru 30 min sau până încep să se rumenească.

Poftă bună!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *