Timp de preparare: 1oră
Ingrediente:
  • hrișcă;
  • ardei capia;
  • morcov;
  • avocado;
  • ulei de măsline;
  • lămâie;
  • pătrunjel verde, busuioc verde;
  • sare, piper;

Preparare:

PAS 1: Întâi se pune la fiert hrișca cu puțină sare.

PAS 2: După ce hrișca a fiert se pune la răcit și se pregătesc legumele pentru salata.

PAS 3: Se curata morcovul, ardeiul și taie bastonașe subțiri.

PAS 4: Se curata avocado și se taie cubulețe.

PAS 5: Se toaca mărunt pătrunjelul și busuiocul.

PAS 6: Se adaugă toate ingredientele într-un bol și se asezonează cu ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare și piper.

Poftă bună!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *